BÜYÜKERŞEN’DEN KARAYOLLARINA ‘YOL’ TEPKİSİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen, Alpu- Mihalıççık, Kırka-Seyitgazi yolunda meydana gelen trafik kazalarına isyan ederek, Karayollarına tepki gösterdi.

BÜYÜKERŞEN’DEN KARAYOLLARINA ‘YOL’ TEPKİSİ
11 Mart 2019 Pazartesi 20:27

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Tepe’nin seçim iletişim ofisi açılışından dönerken, Kırka yolu üzerinde meydana gelen kazayı görünce aracından inerek yararlılarla ilgilendi.  Can kaybının yaşanmadığı kazada yararlılara geçmiş olsun dileklerini ileten Büyükerşen, Karayolları tarafından yapılmayan Kırka-Seyitgazi ve Alpu-Mihalıççık yollarında yaşanan kazalara isyan etti. Büyükerşen, “Komşu illerimizi bölünmüş yollar, çevre yolları ile donatan Karayolları, Eskişehir’i yatırımdan mahkum bırakmaya devam ediyor. Tıpkı Alpu-Mihalıççık yolunda olduğu gibi Seyitgazi-Kırka yolunda da trafik kazaları yaşanmaya devam ediyor. Bugünkü Seyitgazi Kırka programımız dönüşü ne yazık ki bu yolda üzücü bir trafik kazasıyla daha karşılaştık. Tek tesellimiz ise can kaybının olmaması. Yaralı vatandaşlarımıza bir kez daha acil şifalar diliyor, bu yollarda gerekli çalışmaların bir an önce yapılmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.