ALİ İSMAİL KORKMAZ YAŞAM ÖDÜLLERİ SAHİBİNİ BULDU

Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Eskişehir Tabip Odası, TMMOB İKK, DİSK Bölge Temsilciliği ve KESK Eskişehir Şubeler Platformu tarafından, 5. Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülü;  Gazeteci-Yazar Ayşenur Arslan ve 10 Ekim Dayanışma Derneği’ne verilmesine karar verildi.

ALİ İSMAİL KORKMAZ YAŞAM ÖDÜLLERİ SAHİBİNİ BULDU
27 Mayıs 2019 Pazartesi 13:37

Ali İsmail Korkmaz Vakfı, Eskişehir Tabip Odası, TMMOB İKK, DİSK Bölge Temsilciliği ve KESK Eskişehir Şubeler Platformu tarafından, 5. Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülü;  Gazeteci-Yazar Ayşenur Arslan ve  10 Ekim Dayanışma Derneği’ne verilmesine karar verildi. Tabip Odasında yapılan açıklamada, “Bu yıl 5’incisi düzenlenen Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülü Gazeteci-Yazar Ayşenur Arslan ve ve 10 Ekim Dayanışma Derneği’ne verilmiştir. Etkinliğimiz 2 Haziran saat 14.00’te Ali İsmail’in darp edildiği Sanayi Sokağa karanfil konarak başlayacak, saat 16.00’da Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde ödül töreni ve ‘Emel Anne’ belgeseli ile devam edecektir” denildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.