AK PARTİ TEPEBAŞI GENÇLİK KOLLARI “İSTİSMAR OLAYLARI İNSANLIĞA SIĞMIYOR”

Ak Parti Tepebaşı Gençlik Kolları Sosyal Politikalar Başkanı Şeyma Suluyer çocuk istismarına dikkat çekerek, “Haber izlerken, gazete okurken görmeye dayanamaz hale geldik” dedi.

AK PARTİ TEPEBAŞI GENÇLİK KOLLARI “İSTİSMAR OLAYLARI  İNSANLIĞA SIĞMIYOR”
03 Mart 2018 Cumartesi 16:54

Son zamanlarda artan istismar haberlerinin artık dayanılmaz bir hal aldığını vurgulayan Suluyer, “İstismar, neredeyse her gün haberlerde işittiğimiz ve her seferinde aklımıza, vicdanımıza ve daha önemlisi insanlığımıza sığdıramadığımız bir kelime. Kimi zaman 4 yaşında bir çocuk, kimi zaman kundakdaki bir bebek “daha ne kadar ileri gidilebilir ki” dediğimiz zaman daha kötü bir senaryo karşımıza çıkıyor. Bu olaylar meydana geldikten sonra çalışmalara başlayan Aile Sosyal Politika Bakanlığı, Adalet Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığının çalışmalarını takip ediyor ve yapılan istismara göz yummayacaklarını düşünüyoruz. Bizler Ak Parti gençlik Kolları olarak, Eskişehir ve Türkiye’de bu tür istismar olaylarının karşısında olacağız. Bir daha böyle bir şeyler yaşamayı diliyor ve istismara dur diyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.