TEKGÖZ TEKSAN'I ZİYARET ETTİ

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz; Teksan Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflara kendi döneminde üyeleri rahatlatacak çok önemli adımlar atacaklarını söyledi ve ekledi: “Üyemizi gereksiz ayrıntılara boğmayacak, evrak peşinde koşturmayacağız.”

TEKGÖZ TEKSAN'I ZİYARET ETTİ
21 Aralık 2017 Perşembe 14:43

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçim gezileri kapsamında 75. Yıl Mahallesi’ndeki Teksan Sanayi Sitesi’nde temaslarını sürdürdü. Uğradığı her işyerinde esnafların, işadamlarının ve çalışanlarının yakın ilgisi ve destek mesajlarıyla karşılanan Tekgöz, hatırlarını sordu, hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulundu. Seçim gezilerinde görüştüğü esnafların ETO’ya dair pekçok konuda sitemlerini dile getirdiklerini söyleyen Tekgöz, “Basit gibi görünen ancak çok önemli olan bu konularda gerekli düzenlemeleri biz yapacağız” dedi. ETO Üyeleri’nin özellikle evrak parası ve evrak almak için odaya gitme zorunluluğu konusunda dertli olduklarını vurgulayan Erdoğan Tekgöz, şöyle devam etti:

5 Liralık Evrak 50 Liraya Mal Oluyor
“Ticaret odası çağa, teknolojiye ayak uydurmak, üyelerin hayatını kolaylaştırmak zorunda. Üyeyi gereksiz ayrıntıya boğmayacak, evrak peşinde koşturmayacaksınız. Bugün çevre iller dahil diğer kentlere bakıyorsunuz, artık odalarda birçok işlem online yapılıyor. Üyeye bir sicil numarası veya şifre veriliyor; dileyen üye, istediği evrağı odaya gitmeden e-devlet’e girer gibi odanın sitesine girerek alabiliyor. Odanın o üyeden alacağı 5-10 lira ama uzaktan gelen esnafın, yakıt parası, otopark parasi, evrak parası derken yaptığı masraf birkaç kat artıyor. En değerli şey olan zamanın ölmesi de cabası. Halbu ki aidat dışında üyeden o parayı alınmayabilir. İlle de alacaksanız, aidatına yansıtırsınız.”

Eğitimle İlgili Eleştiriler Yerinde

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz ziyaretlerinde bazı üyelerin oda bünyesinde gerçekleşen eğitim çalışmalarına dair eleştirilerine de hak verdi. Düzenlenen eğitimlerin büyük bölümünün içeriğinin üyelere hitap etmediğini söyleyen Tekgöz, “Bu eğitimlerde üyelerimizin ihtiyaçlarına, beklentilerine, eksiklerine dönük eğitim faaliyetleri düzenlense çok daha fazla kişi katılır, çok daha verimli sonuçlar alınır” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.