Sigorta acenteliği il delegeleri ETO’da seçildi

TOBB’da Eskişehir’i temsil edecek olan Sigorta Acenteliği İl Delegeleri Eskişehir Ticaret Odası’nda yapılan seçimle belirlendi.

Sigorta acenteliği il delegeleri ETO’da seçildi
06 Temmuz 2018 Cuma 14:49

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde Eskişehir’i temsil edecek olan sigorta acenteliği il delegelerinin seçimi gerçekleştirildi. Eskişehir Ticaret Odası’nda yapılan seçimde kesin olmayan sonuçlara göre Kemal Kerem Çakın, Canan Özçamur Karataş,  Mesut Çetin, Çetin Semercioğlu sigorta acenteliği il delegeleri oldu. Seçilen il delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nezdinde sigortacılık sektörünün sorunlarının tespit edilip çözümünde görev alacaklar. Bu sayede il delegeleri Eskişehir’de faaliyet gösteren sigorta acentelerinin talep ve beklentilerini de Ankara’da dile getirme fırsatı bulacaklar.

Güler: “Delegelerimiz sigortacılık sektörüne katkı sağlayacak”

Sigorta acenteliği il delegesi olarak seçilen ekip ile makamında bir araya gelen ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir’i TOBB’da temsil edecek olan Kemal Kerem Çakın, Canan Özçamur Karataş,  Mesut Çetin ve Çetin Semercioğlu’nu tebrik etti. Güler ayrıca ETO Meclis Üyesi Aslı Gökmen Benli başta olmak üzere tüm komiteye çalışmaları için teşekkür etti. Tüccar ve sanayicinin sorunlarının çözülmesi, ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için TOBB gibi üst düzey kuruluşlarda temsil edilmenin önemine değinen ETO Başkanı Metin Güler, görev alacak delegelerin hem Eskişehir’de hem de Türkiye’de sigortacılık sektörünün gelişimine katkı sağlayacağına yürekten inandığını kaydetti.


Etiketler; #eto #sigorta
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.