KADIN GİRİŞİMCİLERE 25 BİN LİRA HİBE FIRSATI

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali, kadın girişimcilere 25.000 Lira hibe imkanı sunan Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı hakkında açıklamada bulundu. 

KADIN GİRİŞİMCİLERE 25 BİN LİRA HİBE FIRSATI
20 Nisan 2019 Cumartesi 13:21

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali, Kız Kardeşim Projesi kapsamında organize edilen Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programı hakkında değerlendirmede bulundu. Program ile kadınların bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarının amaçlandığını belirten Tali, projeleri başarı bulunan ve eğitimlerini tamamlayan kadın girişimcilerin 25.000 Lira, İş Geliştirme Hibesi almaya hak kazanacağını söyledi. Yerel lezzetler üzerine çalışan, halihazırda işletme sahibi olan girişimci kadınların programa başvurabileceğini belirten Tali, Yerel Lezzet Gıda Girişimciliği Hibe Programının üç aşamadan oluştuğunu söyledi. Birinci aşamanın online başvuru olduğunu, ikinci aşamada ise iş fikrinin değerlendirildiği mülakat yapılacağını belirten Tali, son aşamada ise eğitimlerini başarıyla tamamlayanların hibe almaya hak kazanacağını dile getirdi. Programın kadın girişimcilerin işletmelerine markalaşma desteği sağladığını kaydeden Tali, programa katılmak isteyenlerin 10 Mayıs 2019 tarihine kadar https://bit.ly/2GffVHi adresi üzerinden ücretsiz olarak başvuru yapabileceğini ifade etti. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.