ETO ÜYELERİ KONYA’DA YENMAK’I ZİYARET ETTİ

ETO’nun otomotiv yedek parça satış ve servis hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Konya’da üretim yapan ve 5 kıtada 90’dan fazla ülkeye otomotiv yedek parçası ihraç eden Yenmak’ı inceledi.

ETO ÜYELERİ KONYA’DA YENMAK’I ZİYARET ETTİ
13 Ekim 2017 Cuma 14:20

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerini sektörlerindeki en önemli sanayi kuruluşları ile buluşturmaya devam ediyor. ETO’nun otomotiv yedek parça satış ve servis hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren üyeleri Konya’da faaliyet gösteren Yenmak Otomotiv A.Ş’yi inceledi. ETO üyelerinin Yenmak Otomotiv inceleme gezisine, ETO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Ara, Meclis Üyesi Behzat Özbiçen de katıldı. Fabrika, genel merkez ve lojistik binası ziyaretlerinde ETO üyelerine Yenmak Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Kahvecioğlu, Yenmak Otomotiv A.Ş Genel Müdürü Erdoğan Kahvecioğlu, Yenmak Otomotiv A.Ş Satış Müdürü Can Sümer de eşlik etti.

Eskişehirli firmalarla iş yapmaktan son derece memnunuz

Fabrika ve ürünler hakkında bilgi veren Yenmak Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muammer Kahvecioğlu, 50.000 metrekarelik alanda kit, piston, piston pimi ve silindir motor gömleği üretimi yaptıklarını belirterek, bu ürünleri 90 ülkeye ihraç ettiklerini dile getirdi. ETO üyelerini Yenmak’ta ağırlamaktan mutluluk duyduklarını kaydeden Kahvecioğlu, Eskişehir’de çok sayıda firma ile çalıştıklarını ve bu işbirliğinden son derece memnun olduklarının altını çizdi. ETO üyeleri inceleme ziyaretleri kapsamında Konya’da yer alan 1. 2. ve 3. organize sanayi bölgelerinde Yenmak tesislerindeki üretim ve kontrol ünitelerinde faaliyetleri hakkında da bilgi aldılar.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.