CEMALETİN SARAR’DAN ESKİ OTOGAR AÇIKLAMASI

Sarar Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek gündeme dair soruları yanıtladı.

CEMALETİN SARAR’DAN ESKİ OTOGAR AÇIKLAMASI
04 Ocak 2018 Perşembe 15:01

Atıl bir vaziyette bulunan eski otogar binasının bulunduğu alanla ilgili de konuşan Sarar, “Eski otogarı aldık biliyorsunuz. Orada bir kiracıyla bir sorunumuz var. İleride oraya güzel bir şey yapacağız. Eskişehir’de artık otel çok oldu. Her yer otel. Bütün oteller bomboş. Cuma – Cumartesi günleri dolu sadece. Hafta sonları dolu ama Eskişehir artık oteli taşımaz diye düşünüyorum. Eskişehir otele doydu. Eski otogara bina çizdik, proje çizdik. Bir kiracımız var orada. Pavyon var bir tane. Devlet pavyonu çıkaramadı. Hepsini çıkarttı, hepsinden para almadı bir yıl, kira almadı.  Devlet yalnız bir pavyonu çıkaramadı. Şehrin içinde bir pavyon bizim pavyon. Onun için de üzüntülüyüm. Eskişehirli kardeşlerimize şöyle yapacağız, böyle yapacağız dedik ama adam maalesef hala çıkmadı. Para istiyor adam. Diyor ki Alpu yolundan bir yer al bana. Ben diyor buradan çıkayım.  Onun da sırası gelecek.  Onu da yapacağız inşallah” dedi.

Uzun yıllar sonunda Eskişehir’e kazandırılan fuar alanını değerlendiren Cemalettin Sarar,Benim Ticaret Odası başkanlığımda Eskişehir’e 66 dönüm yer kazandırdık. Metin kardeşimiz yaptı. Güzel bir eser oldu.  Eskişehir’de fuar alanı yok. Bizim çayır var. Çayır’da fuar alanı olmaz, Eskişehir’e yakışmaz. Eskişehir’e yaptığım en büyük iyilik budur. Binayı yapamadım. Kalsaydım 4 sene daha binayı yapardım. Bir dönem yapacağım dedim, bir dönem yaptım” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.