BİRLİKTE BİZ KAZANACAĞIZ EKİBİNDEN İLK MESAJ

Eskişehir Sanayi Odası seçimlerini kazanan Celalettin Kesikbaş, ‘Biz Kazanacağız Ekibiyle’ birlikte basının karşısına çıktı. Kesikbaş, desteklerinden dolayı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu.

BİRLİKTE BİZ KAZANACAĞIZ EKİBİNDEN İLK MESAJ
04 Nisan 2018 Çarşamba 19:36

 Kesikbaş, Eskişehir sanayisine yönelik şu mesajları verdi:

Eskişehir sanayisine yeni bir vizyon kazandıracağız. Hep şunu söylüyorum; 21’inci yüzyıldayız. Artık 20’inci yüzyılın kurumları ve zihniyetiyle 21’inci yüzyılı şekillendiremeyiz, yön veremeyiz.  Yeni bir vizyon gerekiyordu. Şimdi bu vizyonu 21’inci yüzyıl ve geleceğe doğru ciddi bir şekilde yeni projelerle hayata geçireceğiz. Tabi ki geçmişten ders alacağız. Geçmişte bu işleri yapmış, bu işlerin içerisinde olan büyük ağabeylerimizden mutlaka destek alacağız. Ben Eskişehir sanayisinin artık yeni bir ivme ile büyüyeceğine inanıyorum.   Benim hayallerim büyük.  Mastır projelerimiz hazır. Bu mastır projelerle birlikte ihracatla büyüyen bir Eskişehir sanayisi, meslek edindirmeyle birlikte Eskişehir’in gençlerinde daha da değerli gençler yetiştireceğiz.  Marka, inovasyon ve tasarıma önem vereceğiz. Bu projelerin hepsinin altyapıları hazır. Bunları hızlı bir şekilde hayata geçireceğiz.  9 grubu kazandık. Daha çok çalışacağız. Yakın zaman içerisinde 16 grubu da kazanmış gibi oradaki tüm arkadaşlarımızla güzel bir enerji ve sinerji ile birlikte çalışacağız. Biz her zaman uyumdan yanayız.  Benim için etik değerler önemlidir.  Samimiyet önemlidir.  İçtenlik önemlidir. Bunlar bizim insan olmamızı sağlayan temel olgulardır. Bu olgularla birlikte Eskişehir sanayisine hep beraber hizmet vereceğiz. Eskişehir sanayisi potansiyelinin altında. Biz bu potansiyeli hak ettiği yere getireceğiz. Bu seçim sürecinde bizlere destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan’a, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanına ve bütün belediyelerimize sonsuz saygılar sunuyorum. Bu tek başına bir mücadele değil. Bundan sonrası için de bu mücadeleyi  hep birlikte el ele yapacağız.  Eskişehir Sanayi Odasıyla birlikte artık bu kentte birlik ve beraberlik başlayacak.  Biz bunun bir örneği olacağız. Eskişehir sanayisiyle kazanacak. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.