BİLEN'DEN GIDA FUARINA TAM DESTEK

Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen’den Eskişehir Gıda Fuarına tam destek geldi.

BİLEN'DEN GIDA FUARINA TAM DESTEK
16 Nisan 2019 Salı 15:32

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Denetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen yaptığı açıklamada 18 - 21 Nisan 2019'da ETO-TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek olan Eskişehir Gıda Fuarı'nda, Eskişehir’de hizmet veren gıda sektörümüzün temsilcileri ve odamıza bağlı üyelerimizle fuara katılacaklarını Eskişehir gıda fuarına desteğin tüm hızıyla devam edeceğini söyledi. Bilen,”Türkiye’de çok ciddi bir yemek kültürü var. Biz bu kültürü fuarlar aracılığıyla dünyayla buluşturmak istiyoruz. 
Eskişehir TÜYAP Bölge Müdürlüğü ile yaptığı protokol ile üyelerine gerek yer kiralaması ve ürün tanıtımları konusunda  TÜYAP ile işbirliği içindeyiz. Her türlü yiyecek içecek ürünleri,endüstriyel mutfak ekipmanları, son teknoloji gıda ürünleri ile HORECA ve EDT sektörü, gıda toptancıları, aşçılar, satın almacılar,otel ve restoran yöneticilerini buluşturacaklarını,şehrimize tanıtım yerel ve yabancı  turist bakımından katkı sağlayacağız” dedi.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.