AYHAN SEZER TEKSAN SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Eskişehir Ticaret Odası Başkan Adayı Ayhan Sezer, Teksan Sanayi Sitesindeki temaslarına devam ediyor. Teksan'daki firmalarla bir araya gelen Sezer, sorunları da yerinde tespit ediyor.

AYHAN SEZER TEKSAN SANAYİ SİTESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
28 Eylül 2017 Perşembe 13:38

Teknik sanayi sitelerinde sıkıntıları bire bir yerinde tespit eden Sezer, son olarak Teksan'daki firmalara ziyaretlerde bulundu.

KALİFİYE ELEMAN SIKINTISI  HAD SAFHADA

Ekibi ile birlikte Teksan Sanayi Sitesine adeta çıkartma yapan Sezer, firmalarla yaptığı bire bir görüşmelerde yapılması istenen çalışmalara dair notlar aldı.

Firmaların yoğun şikayetleri ile karşılaşan Sezer, Teksan,'da farklı üretim ve hizmet sektörü barındıran ETO üyesi ticaret erbabının yetişmiş insan gücü, kalifiye eleman konusunda sıkıntılarının hat safhada olduğunu söyledi.

BİZİM SİTELERE KİMSE BAKMIYOR

Teksan' imalat yapan firmaların sorunlarının artık dizboyunu aşar bir noktaya ulaştığına dikkat çeken Sezer, "Teksan gibi büyük sanayi alanları başka şehirlerde altın değerinde ilgi görülüyor. Bu sitelere işgücü, hibe, kredi ve diğer kolaylıklar anlamında pek çok imkan sunuluyor. Ancak Teksan'ımızda işkur ve teknik liselerden fayda sağlayacak destekler yok denecek kadar az. Bu yüzden ilk işlerimizden birisi teknik sanayi sitelerini desteklemek olacak., Böylece, hem firmalarımızın kalkınmasını, hem de sanayilerin yeterince şehir ekonomisine katkı vermeye başlamasını sağlamış olacağız. Bunu yapacak bilgi ve kadroya sahibiz" diye konuştu.

Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılaşan Sezer, tüm çalışanlara ve firma sahiplerine kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.