AZERBAYCAN’DA GURURLANDIRAN TABLO

Türk Eğitim-Sendikası Eskişehir 2 Nolu Üniversiteler Şubesi Başkanı Gürol Yer, Azerbaycan’a gitti. Yer, Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Temsilciliğini ziyaret ederek, “Anadolu Üniversitesi ilke ve kalitesini Kardeş Azerbaycan’dan tüm sıcaklığı ile hissettiriyor olarak gördük ve bir kez daha Eskişehir’in bir markası ile gurur duyduk” dedi.

AZERBAYCAN’DA GURURLANDIRAN TABLO
25 Temmuz 2017 Salı 13:20


 
Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği’ne üye ülkeler,  Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bir araya geldi.  Eskişehir’den Türk Eğitim-Sendikası Eskişehir 2 Nolu Üniversiteler Şubesi Başkanı Gürol Yer ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı programa, Azerbaycan Tahsil İşçileri Azad Hemkarlar İttifakı ev sahipliği yaptı.  Ziyarette birlik üyeleri, Başkent Bakü ve çevresindeki devlet okullarını inceleme fırsatı buldu.

 
Bakü Devlet Üniversitesi ziyaret edildi
 
Program kapsamında üniversite şube başkanları Bakü Devlet Üniversite’nde inceleme gezisinde bulundular.  Rektör yardımcısı Prof. Dr. Sani Tofig Hacıyev tarafından kabul edilen heyete Öğrenciler Sendikası Başkanı Daşkın Ganberov eşlik ederek, üniversitenin birimleri ve binaları gezdirilerek bilgiler verildi.
 
“Birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var”
 
Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Temsilciliğine geçen heyet, burada çalışanlar ile temsilcilik çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.  Gezi ile ilgili izlenimlerini aktaran Gürol Yer, “Türk dünyası ülkeleri arasında her alanda olduğu gibi eğitim alanında olabildiğince sıkı bir ilişki çok elzemdir. Birbirimizden öğreneceğimiz o kadar çok şey var ki, geçmiş zamanlar bizler için kayıp zamanlardır ve yapılacak uygulanacak projeler ile bu kayıplar süratle telafi edilmelidir” dedi.
 
“Bir kez daha Eskişehir’in bir markası ile gurur duyduk”
 
Yer, Anadolu Üniversitesi Azerbaycan Temsilciliği’ne yaptığı ziyaret sırasında duygusal anlar yaşadığını ifade ederek, “Türk Dünyasına açılan bir pencere durumunda olan temsilcilik, Anadolu Üniversitesi programlarına her gün katlanarak ilgi duyulması için ilk adım yeri durumunda oldukça ilgi görüyor. Anadolu Üniversitesi ilke ve kalitesini Kardeş Azerbaycan’dan tüm sıcaklığı ile hissettiriyor olarak gördük ve bir kez daha Eskişehir’in bir markası ile gurur duyduk” ifadelerini kullandı.
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.