430 gram bonzai ele geçirildi

İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında daha önceden belirlenen bir adrese ve bir araca operasyon düzenlendi.

430 gram bonzai ele geçirildi
12 Ocak 2017 Perşembe 15:41

Edinilen bilgiye göre, Narko Tim ekipleri kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik başlattığı çalışmalar kapsamında Zafer Mahallesi’nde daha önceden belirlenen bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramalarda, soba içerisine gizlenmiş 70 gram satışa hazır hale getirilmiş bonzai maddesi ele geçirildi. Konuyla ilgili uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen K.R., D.A., V.R. ve İ.U. gözaltına alındı. Polis ekipleri, operasyonda gözaltına alınan zanlılardan uyuşturucu madde temin ettikleri belirlenen S.A., O.C.K., B.K. ile E.C.K. hakkında da kullanmak amacıyla uyuşturucu madde satın almak suçundan yasal işlem başlattı. Öte yandan, ekipler Fevzi Çakmak Mahallesi’nde de bir araca operasyon düzenledi. Operasyonda, M.G. (25) ve M.Ç. (32) gözaltına alınırken, araçta yapılan aramada ise 360 gram bonzai maddesi ve 650 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.