Kano Türkiye şampiyonası Sarısungur’da başladı

Türkiye Kano Federasyonu tarafından düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’ Sarısungur Göleti’nde başladı.

Kano Türkiye şampiyonası Sarısungur’da başladı
03 Ağustos 2018 Cuma 16:04

Türkiye Kano Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Sarısungur Göleti’nde başladı. 15 şehirden 27 takımın 281 sporcu ile katıldığı Kano Türkiye Şampiyonası nefes kesen müsabakalara sahne oluyor.

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası’nda dereceye girebilmek için mücadele eden sporcular,  Büyükşehir Belediyesi’nin Sarısungur Göleti’nin kano yarışları için çok uygun bir parkur olduğunu ifade ederken, Kano Federasyonu yetkilileri ise Büyükşehir Belediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

 Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü’nden de 23 kanocunun da kürek çektiği yarışların ilk gününde 1000 metre müsabakaları gerçekleştirildi. Sakarya, Rize, Şanlıurfa, Van, Adana, Antalya, Eskişehir, Muğla gibi çeşitli illerden gelen sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ediyorlar.

Hafta sonunda da devam edecek yarışlarda 4 Ağustos Cumartesi 500 metre yarışları, 5 Ağustos Pazar günü ise 200 metre yarışları gerçekleştirilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.