Sosyal medyanın gündemine oturan fotoğraf

Başkanlık sistemine hayır' diyen çok sayıda yurttaş bugün TBMM'ye yürüdü. Meclis'teki kritik görüşmeler öncesi gerçekleştirilen protesto gösterine polis; TOMA, biber gazı ve plastik mermilerle müdahale etti.

Sosyal medyanın gündemine oturan fotoğraf
09 Ocak 2017 Pazartesi 19:05

Meclis önündeki müdahale sırasında yurttaşlarla polis arasında tartışmalar da yaşandı. Bu tartışmalardan biri sırasında çekilen fotoğraf, sosyal medyanın gündemine oturdu.Fotoğrafta bir kadının ağzını kapatıp onu olay yerinden uzaklaştırmaya çalışan kişi önce polis zannedildi. Söz konusu kişinin CHP Ankara Altındağ İlçe Başkanı olduğu ortaya çıktı.Başkan Servet Akman fotoğrafla ilgili şunları söyledi:"Kendisi bizim Çankaya ilçe üyemiz. Gözaltına alınırken sert tepki vermesin diye polisin elinden almak isterken, ağzını kapatmaya çalıştım." dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.