Nebi Hatipoğlu Meral Akşener ile görüştü

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i Parti Genel Merkezi’ndeki makamında ziyaret etti. Ziyarette yerel seçimler üzerine konuştuklarını belirten Hatipoğlu 26 Ağustos'da İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yapacağı açıklamaları işaret ederek, Hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Nebi Hatipoğlu Meral Akşener ile görüştü
18 Ağustos 2023 Cuma 15:21

Hatipoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile ülkemizin içinden geçtiği siyasal süreçler ve yaklaşan yerel seçimler üzerine istişarede bulunduk” dedi. Hatipoğlu, Genel Başkan Akşener’in, İYİ Parti’nin Türk siyasetine yön verecek yeni vizyonunu kamuoyuyla paylaşmasından sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını da sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.