Nebi Hatipoğlu: Yılmaz Hocamın belediye başkanlığı yapamayacağını herkes görmüştür

İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, İYİ Partili bazı isimlerin Yılmaz Büyükerşen’e verdiği deştiğin münferit olduğunu belirtirken, Milletvekili Nebi Hatipoğlu “Yılmaz Hocamızın belediye başkanlığını yapamayacağını herkes görmüştür” diyerek yaşananlara gülüp geçtiğini belirtti.

Nebi Hatipoğlu: Yılmaz Hocamın belediye başkanlığı yapamayacağını herkes görmüştür
09 Ağustos 2023 Çarşamba 14:06

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen bazı İYİ Partililer ile akşam yemeğinde buluşmuştu. Bu buluşmaya İYİ Parti il başkanlığında yapılan basın toplantısında İl Başkanı Edizgil ve İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu oldukça sert tepki gösterdi.

Edizgil, yapılan buluşmada yer alanların pek çoğunun İYİ Partili olmadığını belirtirken,  “İYİ Parti’lilerden Büyükerşen’e destek” ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Edizgil, yemeğe katılanların çok küçük bir kısmının İYİ Partili olduğunu belirterek, “Bu kişilerin de Yılmaz Büyükerşen’e veya başka bir kişiye vereceği desteği münferit olarak değerlendirmek gerekir. İYİ Parti’nin kurumsal kişiliğini, ilgili yönetim kurulları temsil eder. İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener’in önderliğinde ve parti disiplinine uygun olarak yoluna devam etmektedir. Partimiz kendi logosu ve adaylarıyla yerel seçimler için çalışmalarımızı sürdürmektedir” dedi.

Nebi Hatipoğlu: Yılmaz Hocamız belediye başkanlığı yapamaz

İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu ise gerilen ipleri daha da gererek, Yıllmaz Büyükerşen’in belediye başkanlığı yapamayacağını söyledi. Hatipoğlu,  “Yılmaz Hoca’nın bir yemek daveti verdiğini duydum. Ben bu konu ile ilgili kısa cevap vereceğim. Bütün basın kuruluşlarına bu servis edildi. Ben bunu gördüğüm zaman 90 yaşındaki bir politikacının yaptığı organizasyon deyip güldüm geçtim. 90 yaşındaki bir politikacı nasıl davrandıysa Yılmaz Hocam da öyle davranmıştır. Ben ve arkadaşlarım bu fotoğrafa gülüp geçtik. Bizim partimizin kararı şuan itibarı ile bütün il ve ilçelerde seçimlere kendi adaylarımızla girmek. İlerisi ne gösterir bilemiyorum. Şuanda 12 dış ilçe de belediye başkan adaylarını belirlemeye başladık. Bu ayın içinde afyonda bir toplantımız var… Yılmaz Hocamızı çok dikkate almıyorum. Yılmaz Hocamın belediye başkanı yapamayacağını herkes görmüştür. Ben artık gülüp geçiyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.