İyi Parti’den Büyükerşen’e nezaket ziyareti

İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun CHP ve Yılmaz Büyükerşen'e sert çıkışı sonrasında sürpriz bir ziyaret gerçekleşti. Odunpazarı İyi Parti İlçe Başkanı Zafer Tuna, Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret etti.

İyi Parti’den Büyükerşen’e nezaket ziyareti
01 Ağustos 2023 Salı 15:16

    İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna,  Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e bir nezaket ziyaretinde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Zafer Tuna, Başkan Büyükerşen’i makamında ziyaret etti. Başkan Tuna, nazik misafirperverliği için Büyükerşen’e teşekkür ederken Büyükerşen de Tuna’ya ziyaret sebebiyle teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.