Hatipoğlu'nun sözleri Büyükerşen'i güldürmüş

“AK Parti ve MHP ile ittifak yapabiliriz” diyen İYİ Partili Hatipoğlu’na Yılmaz Büyükerşen’den yanıt geldi. Büyükerşen açıklamaları komik bulduğunu belirterek “sadece güldüm geçtim” dedi.

Hatipoğlu'nun sözleri Büyükerşen'i güldürmüş
30 Temmuz 2023 Pazar 13:36

Sözcü Yazarı Saygı Öztürk, İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun “CHP ile İYİ Parti bir arada olamaz artık. Çok zor yani… Biz CHP ile Eskişehir’de mümkün değil olamayız, çok zor. Bana sorulursa Eskişehir’de İYİ Parti, AKP ve MHP koalisyon yapsın, işi bitirsin. Niye yapamasın? Biz sağ partiyiz. Bu üç parti bir araya geliriz bir aday çıkarırız işi bitiririz” sözlerini Büyükerşen’e sordu.

Öztürk’ün “Nebi Hatipoğlu'nun seçimde AKP'nin belediye başkan adayının desteklenmesi önerisini nasıl karşıladınız” demesi üzerine “Zengin çocuk siyasette nasıl konuşursa o öyle konuşmuş. Ne diyeceksiniz? Sadece güldüm geçtim” diye konuştu. Hatipoğlu’nun açıklamalarına İYİ parti Genel Başkanı Meral Akşenerin’de kızdığını tahmin ettiğini belirten Büyükerşen, “Hatipoğlu, çok varlıklı birisi. Milletvekili olunca kendi kafasına göre İYİ Partiyi idare edeceğini, İYİ Partinin onun dediği gibi hareket edeceğini zannediyor. İYİ Partide kendisini çok büyük söz sahibi zannediyor. İşte cevabım bu. Başka ne diyeyim? Hakikaten biz güldük geçtik. Çünkü, bu sözler ancak varlıklı ve acemi bir politikacının söyleyebileceği sözlerdir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.