Hatipoğlu: İnşallah Eskişehirspor A.Ş'yi kuracağız

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu Eskişehirspor’un kol ve şort isim sponsoru oldu. Hatipoğlu, Eskişehirspor’a bu sponsorlukla 1 milyon 800 bin liralık katkı sundu. Hatipoğlu Eskişehirspor’un şirketleşmesi yönünde adımlar atacağını söyledi.

Hatipoğlu: İnşallah Eskişehirspor A.Ş'yi kuracağız
04 Temmuz 2023 Salı 13:49

Eskişehirspor’a ciddi destek olan İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu bu kez de sponsorluk desteği sağladı. Şort ve kol isim hakkını alan Hatipoğlu Kırmızı şimşeklere 1 milyon 800 bin liralık destek verecek. Ayrıca 2 futbolcu transferini de üstlenen Hatipoğlu, siyasetçilerin Eskişehirspor’a desteğinin önemli olduğunu belirterek, “Bu takımı yaşatmamız lazım. İnşallah dipten güç alıp profesyonel liglere döneceğiz. Haftaya Milletvekili arkadaşlarla da görüşme yapacağım. İnşallah Eskişehirspor A. Ş.'yi de kurup diğer destekleri de alacağız. Projelere tüm şehri yönetenler sahip çıkmalı" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.