Eskişehirspor'a bir golcü bir kaleci

Eskişehirspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah-kırmızılılar, bu çerçevede amatör ligde birçok şampiyonluk ve gol krallığı sevinci yaşayan, son olarak Karabük İdman Yurdu'nda forma giyen tecrübeli forvet Ercan Kuruçay'a ve Tire 2021 FK’nin file bekçisi İhsan Turgut Kirveli'ye resmi sözleşme imzalattı.

Eskişehirspor'a bir golcü bir kaleci
04 Temmuz 2023 Salı 15:28

Büyük bir camiaya geldiğini ifade eden tecrübeli golcü oyuncu Ercan Kuruçay, “Bu tür büyük camianın parçası olduğum için mutluyum. İnşallah Eskişehirspor’u hak ettiği profesyonel liglere taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Büyük Eskişehirspor taraftarı iyi zamanda ve kötü zamanda yanımızda olsunlar. İnşallah bu sezon iyi işler yapacağız. O gücü de sahibiz. Küllerinden doğan bir Eskişehirspor camiası var. Taraftarlarımıza sezon sonunda kupa sözü veriyoruz” dedi.

28 yaşındaki file bekçisi İhsan Turgut Kirveli ise imza töreninde, çok büyük bir camiaya geldiğimin farkında olduğunu belirterek, "İnşallah Eskişehirspor’u eskisi gibi Süper Lig’de göreceğiz. Onun için de elimizden gelenin en iyisini yapmak için buradayız. Büyük bir taraftar grubumuz var. Onlara şampiyonluk sözü veriyoruz. Son maça kadar bizi desteklemelerini bekliyoruz. İnşallah sezon sonu çok güzel olacak” şeklinde konuştu.

İki oyuncu resmi sözleşmenin imzalanmasının ardından Eskişehirspor’un özel koleksiyon formasını giyerek gazetecilere poz verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.