CHP'li Süllü: Koskoca bir dağdan parça koparma hevesine kapılanlar, kaldırdıkları tozla kala kaldılar

Basın Mensupları ile bir araya gelen CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun son günlerde yaptığı açıklamaları isim vermeden eleştirdi. Süllü “Hani bir şarkı var ya “Kimler Geldi Kimler Geçti” Her biri para ve gücün sarhoşluğuyla koskoca bir dağdan parça koparma hevesine kapılmışlardı. Sonuç kaldırdıkları tozla kala kaldılar. Silindiler gittiler. Her seferinde hevesleri kursaklarında kalarak boylarının ölçüsünü aldılar” dedi.

CHP'li Süllü: Koskoca bir dağdan parça koparma hevesine kapılanlar, kaldırdıkları tozla kala kaldılar
10 Ağustos 2023 Perşembe 15:56

Milletvekillerinin asıl görevinin memleketin içinde bulunduğu zorlu koşullarla vatandaşları bir başına bırakmamak olduğunu belirten Süllü, “Seçim geldi geçti. Ama biz seçim sonrasında da konuşmaya devam ettik. Zam  yağmurları  ile vatandaşlarımızın haykırışlarına,   emekliler, emekçilere kaşıkla verilip kepçe ile alınan zamlarda, okullara imamlar görevlendirilirken, Kaymaz 3. Siyanürlü atık barajı ile zehirlenmeye çalışılırken, ölüm yollarında kazalar devam ederken,  tarım topraklarımız birilerinin pek bir önem atfettiği projelerle yok edilmeye çalışılırken, çiftçimiz Toprak Mahsullerinden randevu bile alamayıp, bin bir emekle hasat ettiği  arpası buğdayı ile çile çekerken biz hep konuşmaya devam ettik, konuşmaya devam etmekle kalmadık,  vatandaşımızı dinledik, protestolarda yanlarında yer aldık.  Mecliste dile getirdik, soru önergeleri, araştırma önergeleri, kanun teklifleri vermeye devam ettik” diye konuştu.

Hepsi silindi gitti

Yerel seçim yaklaştıkça daha önce sahnelenen oyunların bir kez daha devreye girdiğini belirten Süllü: “Biz vatandaşımızın gerçek gündemi ile ilgilenip, derdi ile dertlenirken, milletvekili olarak asli görevlerimizi yerine getirmeye çalışırken bizim her yerel seçim öncesi hiç de görmeye yabancı olmadığımız sahneler yine sergilenmeye başlamış anlaşılan. 25 yıla yakın süredir iktidarda olunca her yerel seçim öncesi birilerinin belediyeleri ele geçirme sevdasının depreştiğine çok tanıklık ettik. Eskişehir ve Eskişehir’in değerlerini kullanarak siyaset yapanları, kendi ikballeri uğruna bu değerleri kullananları çok gördük. Eskişehir ve Eskişehirlileri hiç tanımayanlar, Yılmaz Hocamızın şehrimiz için nasıl bir değer taşıdığının farkında olmayacak kadar şehirden kopuk olanlar Yılmaz Hocama çatarak ünlenme hevesine kapılıverirler birden . Neler neler gördük biz, belediyenin kapısına gelip adam bağırttıranlar, Yılmaz hocamı davalarda yargılatma hevesine kapılanlar mı, Hocamın yaşını ima etmeye kalkıp, büyükşehir belediye başkanı tanıtımında “Koş Hasan Koş, gençliğini görsünler” diyenler mi? 

Hani bir şarkı var ya “Kimler Geldi Kimler Geçti” Her biri para ve gücün sarhoşluğuyla koskoca bir dağdan parça koparma hevesine kapılmışlardı. Sonuç kaldırdıkları tozla kala kaldılar. Silindiler gittiler. Her seferinde hevesleri kursaklarında kalarak boylarının ölçüsünü aldılar.

Çünkü Eskişehir ve Eskişehirlileri hiç mi hiç tanımıyordu hiçbiri de. Eskişehirli seçmenin sağduyusunu, vefasını, kıymet kadir bilirliğini, kendisine hizmet edene verdiği değerin farkında olmayacak kadar gücün sarhoşluğuyla davranıyorlardı” diye konuştu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.