Sanayi Odası’ndan Hatipoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, İYİ Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu’na Organize Sanayi Bölgesi’ndeki işyerinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sanayi Odası’ndan Hatipoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
04 Ağustos 2023 Cuma 14:17

Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş, Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş ile ESO Meclis Üyesi Murat Sürel’in katıldığı ziyarette, Eskişehir’in sanayi konuları görüşüldü. Ayrıca, ulaşım, gelişim ve barınma konuları da ele alındı. ESO Başkanı Kesikbaş, Hatipoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Sanayici bir arkadaşımızın TBMM’de bulunması bizleri son derece memnun etti. Görevinde başarılar diliyoruz” dedi. Milletvekili Hatipoğlu da Eskişehir sanayisinin büyümesi ve gelişmesinin çalışmalarında öncelik aldığını belirterek, nazik ziyaretleri için ESO Başkan ve yöneticilerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.