Başkan Ataç, partisinin Tepebaşı İlçe Örgütü ile buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı Belediye Meclis üyeleri ve CHP Tepebaşı ilçe örgütü ile bir araya geldi.

Başkan Ataç, partisinin Tepebaşı İlçe Örgütü ile buluştu
04 Ağustos 2023 Cuma 14:28

Tepebaşı Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Ataç, meclis üyeleri, CHP Tepebaşı İlçe Başkanı Atilay Dalgıç ve yönetimi yer aldı.

Buluşmada Başkan Ataç ve konukları, ülke ve kent gündemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Başkan Ataç ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Siyasette ve ekonomide yaşanan tüm gelişmelere rağmen bizler umudumuzu, moralimizi, motivasyonumuzu artırarak güzel şehrimiz ve ülkemiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bir arada oldukça daha kuvvetli olacağız ve en büyük gücü de her zaman olduğu gibi halkımızdan, Eskişehirlilerden alacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.