İYİ Partili Buğra Kavuncu: Eskişehir milletvekilimizin açıklamasına il teşkilatlarından ciddi tepki geldi

İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve İstanbul Milletvekili Buğra Kavuncu, HaberTürk’te “Gerçek fikri ne?” programında Eren Eğilmez’in konuğu oldu. Eren Eğilmez’in Hatipoğlu’nun açıklamaları ile ilgili olarak ne düşünüyorsunuz sorusunu yanıtlayan Kavuncu, Hatipoğlu’nun açıklamalarına il teşkilatlarından çok ciddi tepki geldiğini söyledi.

İYİ Partili Buğra Kavuncu: Eskişehir milletvekilimizin açıklamasına il teşkilatlarından ciddi tepki geldi
02 Ağustos 2023 Çarşamba 00:58

İYİ Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun Eskişehir’deki yerel seçimlerde AK Parti ve MHP ile ittifak yapılması konusu dillendirmesi sonrasında il teşkilatlarından ciddi tepkiler aldıklarını belirten Kavuncu şunları söyledi: Eskişehir Milletvekilimizin yaptığı açıklamaya dair parti sözcümüzün beyanı çok net. Onun üstüne çok fazla söylenecek bir şey yok. Tamamen kendi görüşü. Partimizin bu yönde ne bir görüşü var, nede bu yönde bir yaklaşımı var. Bu açıklamadan sonra ziyaret ettiğim birçok il teşkilatımızda bu konu ile ilgili çok ciddi tepki aldık. Böyle bir açıklamanın yapılmış olmasından dolayı benim ziyaret ettiğim bütün il teşkilatlarımızda rahatsızlık gündeme getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.