İYİ Parti’de yeni başkan belirlendi

İYİ Parti Eskişehir İl Yönetim Kurulu, Olağanüstü toplantısını yaptı, istifa ederek İl Başkanlığından ayrılan Mehmet Ektaş’ın yerine yeni İl Başkanını belirledi.

İYİ Parti’de yeni başkan belirlendi
30 Haziran 2021 Çarşamba 21:57

İl Başkanlığı toplantı salonunda hazır bulunan 28 Yönetim Kurulu Üyesi ile  online platform üzerinden katılan 3 Yönetim Kurulu Üyesinin katıldığı olağanüstü toplantıya tek aday olarak katılan Eren Ekmen, İYİ Partinin yeni İl Başkanı oldu.

Eren Ekmen kimdir?

1990 yılında Eskişehir’de doğan Eren Ekmen, Osmangazi Üniversitesi Maden Mühendisliği ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Bölümü mezunudur. 31 Yaşında ve evli olan Eren EKMEN, halen ticaretle uğraşmaktadır.  Aktif siyasi yaşamına İYİ Parti Eskişehir Gençlik Kolları Kurucu Başkanı olarak başlamış, 27. Dönem Milletvekili seçimlerine İYİ Parti 3. Sıra adayı olarak katılmıştır. İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak da bir dönem görev yapmış olan Eren Ekmen mevcut yönetimde Gençlik Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.