Tepebaşı Belediyesi çalışanları yeni yıl etkinliğinde buluştu

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi personeli her yıl gerçekleştirilen geleneksel yeni yıl kutlamasında bir araya geldi.

Tepebaşı Belediyesi çalışanları yeni yıl etkinliğinde buluştu
29 Aralık 2017 Cuma 16:13


Altınsaray davet salonu’nda düzenlenen yeni yıl kutlamasında Tepebaşı Belediyesi’nin çeşitli birimlerinde çalışan personeller, aileleri ile bir araya gelerek yılın yorgunluğunu attı. Geceye Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç’ın yanı sıra CHP İl Kadın Kolları Başkanı Figen Kahya, CHP Tepebaşı ilçe Başkanı Atilay Dalgıç, Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı. Tepebaşı Belediyesi Halk Oyunları Ekibi gösterisi ile başlayan etkinlikte personelle buluşan Başkan Ataç yoğun ve başarılı bir yılın geride kaldığını belirterek, “Bir yıl daha yoğun biçimde geçti ve 2017’yi de birlikte ve başarı ile sonlandırıyoruz. Yeter ki yan yana olalım, el ele verelim ve omuz omuza duralım Aşamayacağımız hiçbir sorun yok, hiç kimse bizi deviremez arkadaşlar. Sizlere aileleriniz, eşleriniz, çocuklarınız, büyükleriniz ile birlikte güzel bir 2018 yılı diliyorum. Umuyorum huzur, sağlık ve mutluluk içinde, aydınlık bir Türkiye’de, güzel bir yıl geçirirsiniz” şeklinde konuştu.
Gece daha sonra personel için düzenlenen sürpriz çekilişler ve Eskişehir’in sevilen sanatçısı Hira’nın konseri ile devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.