Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören çocuklara yeni yıl etkinliği

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezi ve Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği tarafından Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören öğrencilere yılbaşı etkinliği düzenlendi.

Onkoloji Merkezi’nde tedavi gören çocuklara yeni yıl etkinliği
29 Aralık 2017 Cuma 16:14


Etkinlikte, kareoke partisi düzenlenerek bağış toplandı. Elde edilen gelirle, tedavi gören çocuk hastalara hediyeler alındı. Gönüllüler tarafından, çocuklara dağıtılmak üzere, günler öncesinden yılbaşı çorapları dikildi. Ayrıca Yılbaşı şapkaları, balonlar, boya kalemleri, boyama kağıtları dağıtıldı. Yılbaşı çoraplarının içine çocuklar için çeşitli hediyeler yerleştirildi. Eğitimci-Yazar Gülseren Şenyüzlü, fotoğraf çekimleriyle etkinliklere katkıda bulundu. 19 Mayıs Gençlik Merkezi'nden Büşra Demircioğlu ve Hastane Müdürü Çetin Yıldız etkinlikte yaptıkları ortak açıklamada, katkısı olan gönüllü arkadaşlara, çocuklar ve aileleri adına teşekkürlerini ilettiklerini ve bu etkinliklerin düzenli olarak yapılmasının önemini belirtti. Çocuklar, bir günlüğüne de olsa hastalıklarını unutmanın keyfini yaşarken aileler, çocukları adına yapılan bu etkinliklerin çocuklarına moral kazandırdığını belirterek gönüllülere teşekkürlerini dile getirdiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.