Tepebaşı ailesi aynı sofrada buluşmaya devam ediyor

Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarları, vatandaşları aynı sofrada buluşturmaya devam ediyor.

Tepebaşı ailesi aynı sofrada buluşmaya devam ediyor
07 Haziran 2017 Çarşamba 11:26


Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşım ruhunun yaşatılması amacıyla bugüne kadar yüzbinlerce Eskişehirliye ulaşan sokak iftarı etkinliğinin son adresi, Şarhöyük Mahallesi oldu.

Şarhöyük Mahallesi Belde Evi yanında gerçekleşen sokak iftarına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda mahalle sakini katıldı. Sokak İftarında Şarhöyüklüler, Ramazan bereketini hep birlikte oruç açarak yaşadı.

Başkan Ataç burada vatandaşlar ile tek tek tokalaşarak sohbet etti. Ataç, “Tepebaşı Ailesi olarak Ramazan’da da bir arada olmamız çok önemli. Burada hep birlikte oruç açarak, hem komşuluk ilişkilerimizi devam ettiriyoruz hem de kaynaşmayı sağlıyoruz. Tepebaşı’nda yıllardır sürdürdüğümüz sokak iftarlarına sizlerde her zaman yoğun ilgi gösterdiniz. Bu birlikteliğimiz hiç bozulmasın, daim olsun” ifadelerini kullandı.

Şarhöyük Mahallesi sakinleri de Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletirken, bol bol hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.