Ihlamurkent’te 6 bin kişi iftarda buluştu

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Ihlamurkent Mahallesi’nde düzenlenen iftar programı ile devam ediyor.

Ihlamurkent’te 6 bin kişi iftarda buluştu
07 Haziran 2017 Çarşamba 11:29

Odunpazarı Belediyesi; Erenköy, Tarihi Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından son olarak Ihlamurkent Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Ihlamurkent Mahallesi Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen iftar programına; CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, Odunpazarı Belediyesi başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Odunpazarı Bölgesi’nde gerçekleşen ve yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt’a iletme fırsatı yakaladı. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi. İftar yemeği sonrasında Odunpazarı Tiyatro Müdürlüğüne bağlı tiyatrocular, Hacivat- Karagöz ile orta oyunu gösterisi yaptı.  

SIRADA ÇANKAYA VAR

Odunpazarı Belediyesi Ramazan etkinlikleri, mahallelerde verilecek iftar yemekleri ile devam

edecek. Bir sonraki iftar programı 07 Haziran 2017 Çarşamba günü (bugün) Çankaya Açık Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek.

Odunpazarı Belediyesi’nin iftar programı şöyle:

07 Haziran 2017 Çarşamba Çankaya Açık Pazar Yeri- İftar Yemeği

09 Haziran 2017 Cuma Yenikent Kapalı Pazar Yeri- İftar Yemeği

12 Haziran 2017 Pazartesi Gökmeydan Spor Kompleksi Ön Sokak- İftar Yemeği

13 Haziran 2017 Salı 75. Yıl Mahallesi Kapalı Pazar Yeri- İftar Yemeği

16 Haziran 2017 Cuma Emek Mahallesi Kapalı Pazar Yeri- İftar Yemeği

19 Haziran 2017 Pazartesi Osmangazi Mahallesi Eski Muhtarlık Alanı- İftar Yemeği

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.