Sınırda görev yapan sağlık personeline plaket verildi

Eskişehir'de, Zeytin Dalı ile Fırat Kalkanı harekatları dolayısıyla sınırda kurulan sahra hastanelerinde hizmet veren UMKE ve 112 Acil Servis personeline plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi

Sınırda görev yapan sağlık personeline plaket verildi
07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:46

Eskişehir'de, Zeytin Dalı ile Fırat Kalkanı harekatları nedeniyle sınırda hizmet sunan sağlık personeline teşekkür belgesi ve plaket verildi.

İl Sağlık Müdürü Uğur Bilge, kurumun bahçesinde düzenlenen törende, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı harekatları dolayısıyla Sağlık Bakanlığınca sınır hattı boyunca kurulan seyyar sahra hastanelerinde Eskişehir UMKE ve 112 Acil Servis ekibinin de görev yaptığını anımsattı.

Görevini başarıyla tamamlayarak kente ve görevleri başına dönen sağlık görevlileriyle gurur duyduğunu ifade eden Bilge, şöyle konuştu:

"Yaşamın iki vazgeçilmez unsuru güvenlik ve sağlıktır. Sizler vatanımızın güvenliği için sınır ötesinde Türk Silahlı Kuvvetlerimizce yürütülen Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatına var gücünüzle sağlık desteği vererek, kahraman Mehmetçiğimize destek oldunuz. Sıkıntılarınız oldu ama çok şükür hepiniz sağ salim aramızda ve görevlerinizin başındasınız. Verdiğiniz emek ve gösterdiğiniz fedakarlık için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Harekatın başladığı ilk günden itibaren, vatan, millet aşkıyla gerek hastanelerde gerek ambulanslarda gerekse cephede canları pahasına yaralılarımıza müdahale eden çalışanlarımızın ne kadar kutsal bir görev üstlendiklerine bir kez daha şahitlik ettik. Savaş bölgesine gidip kutsal görevi icra ederken Hakk'ın rahmetine kavuşarak şehitlik gibi yüce bir mertebeye nail olan asker ve sağlık personellerine de Allah'tan rahmet diliyorum." 

Konuşmanın ardından Bilge ve beraberindeki yetkililer, personele teşekkür belgesi ve plaket verdi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.