Mihalıççık'ta ayaklar artık çamura basmayacak

Mihalıççık Belediyesi 2014 yerel seçimlerinden bugüne kadar mahallelere 170 bin metrekare kilit taşı döşedi.

Mihalıççık'ta ayaklar artık çamura basmayacak
07 Mayıs 2018 Pazartesi 15:55

Belediye tüm mahallelere yeteri kadar kilit taşı ve asfalt döşeyerek vatandaşın ayağını tamamen çamurdan kurtarmak istiyor.

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal "Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarla sadece merkezde değil köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerimizde de kilit taşı döşemeye başladık. Bugüne kadar 170 bin metrekare kilit taşı döşendi. Bunun yarısından biraz fazlası merkezde döşendi. Geriye kalan bölüm Yunusemre, Çalçı, Çalkaya, Sorkun, seki, Dinek, Kavak, Gürleyik, Sekiören, İğdecik, mahallelerimizde döşendi. Bizim hedefimiz 2023'te ilçenin tüm mahallelerinde, köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerimiz de dâhil olmak üzere, vatandaşın ayağını çamura bastırmayacak şekilde kilit taşı ve asfalt döşemektir. İnşaallah bu hedefimize de ulaşacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.