OSMAN AKKAYA, BÜYÜKERŞEN'İ ZİYARET ETTİ

Eskişehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Osman Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

OSMAN AKKAYA, BÜYÜKERŞEN'İ ZİYARET ETTİ
14 Aralık 2017 Perşembe 12:42

Ocak ayında yapılacak olan seçimler kapsamında Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret eden  Osman Akkaya, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktardi. Akkaya, "Çıktığımızı bu yolda şehrimizin yöneticileri ile buluşmak onlardan öneri ve görüşlerini almak bizleri ziyadesiyle mutlu edecektir. Sayın hocamızın vizyonu ve misyonunun Eskişehir'imizi getirdiği yeri kimse görmezden gelemez. Bizler de hocamızın bizlere karşı vereceği fikirler ve talepleri her zaman görev benimseyeceğimizin bilinci içerisindeyiz. Bizler Eskişehir'in şoför esnafı olarak şehrimizin her zaman en güzel yerlerde olması gerektiğini kendimize misyon belirleyip çıktığımız bu yolda büyüklerimizin vereceği fikirler ile başarı elde etmeyi temenni ediyorum."dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.