ÖZKAR’DAN, AK PARTİ’Lİ MECLİS ÜYELERİNE TEPKİ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Sinan Özkar, Aşağı Ilıca Gölet’i içme suyu projesinin dün gerçekleşen meclis toplantısında AK Partili Meclis Üyelerinin oylarıyla yatırım programından çıkarılmasına tepki gösterdi.

ÖZKAR’DAN, AK PARTİ’Lİ MECLİS ÜYELERİNE TEPKİ
14 Aralık 2017 Perşembe 13:39

Parti İl binasında gerçekleşen toplantıda konuşan İl Başkanı Özkar, AKP iktidarının 15 yıldır insanlara eziyet ettiğini söyleyerek, tüm toplumun zihinsel karışıklık içine girdiğini belirtti.

Özkar, “Bir gün doğru dediklerine ertesi günü yalan, bir gün iyi dediklerine ertesi günü kötü diyorlar. Eskişehir yerelinde de durum farklı değil. Yaptıklarının izahını veremedikleri için ellerine geçen bir fırsat bir konu varsa onu üzerinde sürekli duruyorlar. Herhalde arkadaşlar da bir mental yorgunluk var, bir zihinsel karışıklık da var” dedi.

Ilıca Gölet’i ile ilgili yeniden saldırıya geçildiğini ifade eden Özkar, “Belediye Meclisi’nde yatırım programından çıkarıldı. O yatırımın devam etmesi için yeniden görüşülmesi, yeniden yatırım programına alınması gerekiyor. AKP İl Başkanı o baraj değil su birikintisi gibi laflar ediyor. Bildikleri halde bunu söylemeye devam ediyorlar. Arkadaşlar su hayattır, susuz hayat olmaz. Su kaynaklarımız sürekli kirleniyor. Yeni su kaynakları bulunması, sağlıklı su kaynakları bulunması ve üretilmesi hayati önemde. Su az ya da çok. Eğer Eskişehir’in toplam suyuna bir katkıda bulunacaksa ki bulunacak onun mutlaka değerlendirilmesi gerekir” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.