Odunpazarı’nda hizmet içi eğitimler devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi gerçekleştirdiği hizmet içi eğitimlere devam ediyor. Son olarak Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına “İş davalarında Zorunlu Arabuluculuk Eğitimi” eğitimi verildi.

Odunpazarı’nda hizmet içi eğitimler devam ediyor
24 Ekim 2017 Salı 14:58

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitime Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un yanı sıra Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personel katıldı. Eğitim, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Oğuz’un danışmanlığındaki eğitim Hukuk Klinikleri öğrenci ekibi tarafından verildi. Gerçekleştirilen eğitimde İş Mahkemeleri Kanunu’nda yaşanan son yasal değişiklikler konusunda ve iş davalarında zorunlu arabuluculuk süreçleri konusunda çalışanlar bilgilendirildi.

Eğitimde, Hukuk Fakültesi öğrencilerinden Furkan Kabasakal ve Pınar Esenler, son yasal değişiklikler ile ilgili sunum yaptı. Öğrenciler tarafından yapılan sunumda, kanuna veya bireysel ya da toplu iş sözleşmesi dayanan işçi, işveren alacağı, tazminatı ve işe iade talebiyle açılan davalarda, arabulucuya başvurulması dava şartı olarak aranması gibi önemli bilgiler verildi.

Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Klinikleri bünyesinde gerçekleştirilen eğitim panelinin sonunda panele katılan hoca ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi.    

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.