Odunpazarı Belediyesi’nden yaşlılara kuaför hizmeti

Odunpazarı Belediyesi insan odaklı projelerine devam ediyor. Bu kapsamda, Odunpazarı Belediyesi Koca Çınar Yaşam Merkezi’ne gelen yaşlılara Kurban Bayram öncesi saç kesimi, sakal traşı gibi kişisel bakım uygulaması yapıldı.

Odunpazarı Belediyesi’nden yaşlılara kuaför hizmeti
26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:57

 

Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası’nın destek verdiği proje kapsamında yaşlılar bayrama daha şık girecek. Proje çerçevesinde Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası tarafından görevlendirilen gönüllü berber ve kuaförler, Koca Çınar Yaşam Merkezi’ne gelerek yaşlılara saç kesimi ve sakal traşı gibi kişisel bakımlarını yaptı. Koca Çınar Yaşam Merkezi yetkilileri, yaşlılara kuaför hizmetinin her ay yapılacağını belirtti.

 

Koca Çınar Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen kişisel bakım etkinliği sonrasında, bayram öncesi böylesine güzel bir hizmetin kendilerine sunulmasından çok memnun olduklarını ifade eden yaşlılar, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’a, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara’ya ve gönüllü berberlere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.