Mahalle Meclisleri'nden Termik Santrale imza yağıyor

Odunpazarı Kent Konseyi Mahalle Meclisi Başkanları ve Çalışma Grubu Kolaylaştırıcıları 2018 yılının Koordinasyon kurulu toplantısını gerçekleştirdi .

Mahalle Meclisleri'nden Termik Santrale imza yağıyor
26 Ocak 2018 Cuma 12:13

Geçen yılın değerlendirmesini yapan Odunpazarı Kent Konseyi gönüllüleri bu yıl yapacakları çalışmaların plan ve programlarını masaya yatırarak ortak akıl çercevesinde yeni projeler üreterek katılımcılığı arttırmayı planladıklarını dile getirdiler.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Odunpazarı Kent Konseyi başkanı İsmail Kumru Eskişehirde yapılması planlanan’’ Kömürlü Termik Santral’’ için Mahalle Meclisleri ile ortak çalışmalar yürüttüklerini , Mahalle Meclisleri ile mahallelerde ‘’ Kömürlü Termik Santral ‘’ile ilgili konun uzmanları ile birlikte bilgilendirme toplantıları gerçekleştirdiklerini 12 Mahalle Meclisinin de Eskişehir Çevre ve Yaşam Platformunun başlattığı "Kömürlü Termik Santral istemiyoruz" , imza kampayasına destek verdiğini söyledi .

Toplantı sonunda Sümer Mahalle Meclisi başkanı Av. Umut Ulutaş Sümer Mahalle Meclisinin ,Sümer mahallesinden topladığı 1000 adet imza dilekçesini Odunpazarı Kent Konseyine teslim etti .

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.