İş yeri temsilci eğitimi verildi

Eğitim Bir Sen 1 Nolu Şube İşyeri Temsilci Eğitimi Öğretmenevinde yapıldı.

İş yeri temsilci eğitimi verildi
24 Ocak 2017 Salı 11:46

İşyeri temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen program Şube Başkanı Muammer KARAMAN’ın açılış konuşmasıyla başladı.  Karaman, “Daha nitelikli  bir sendikacılık ve sendikal bilincin artırılması adına yapılan bu programların teşkilat için çok önemli olduğunun farkındayız.  İşyeri temsilcilerinin görev ve sorumluluklarının öneminin bilincindeyiz. Türkiye’de daha nitelikli bir sendikacılığın icra edilmesi, sendikal bilincin artması için teşkilat eğitimlerimiz tüm hızıyla devam edecektir. Örgütlü mücadele olmadan amaca ulaşmak mümkün değildir. İşyeri temsilcilerimizle bundan böyle daha sık bir araya gelmeye istişarelerde bulunmaya gayret göstereceğiz” diye konuştu.

Eğitim Formatörleri Şube Başkan Yardımcısı Mehmet BİLİK, Genç Memur Sen Başkanı İbrahim AKAR ve Eyüp ÜNAL’ın “Sendikal Hareket ve Teşkilat Kültürü, Sendikal Temsil ve Sendika olarak Kazanımlar” başlıkları altında sunumlarıyla eğitim verimli bir şekilde gerçekleşti. Eğitimden sonra öğle yemeği ve sertifika töreni ile program sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.