İÇAD Spor Kulübü başarıya doymuyor

21-23 ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye İşitme Engelliler Badminton Şampiyonasından, İÇAD badminton takimi 21 takım arasından ilk 3'e girmeyi başardı.

İÇAD Spor Kulübü başarıya doymuyor
24 Ocak 2017 Salı 12:15

Geçtiğimiz haftasonu Safranbolu’da gerçekleştirilen Badminton Türkiye Şampiyonasında 21 takım arasında, Türkiye 3'üncülüğü elde etti.
İÇAD Derneği Başkanı Mert Küçüktaşkın yaptığı açıklamada; “Sporcularımızı ve antrenörlerimizi ayrı ayrı kutluyorum. Başkanlığımın son dönemlerinde, beni çok mutlu ettiler. Çalışmalarıyla, derneğimizi başarılara taşıdılar. Tüm sporcularımızı kutluyorum. Önümüzdeki günlerde, dernek başkanlığını sonlandıracağım, sporcularımızın ve antrenörlerimizi tekrar kutluyor, bana ve Eskişehir’e bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Mehmet Barış Ural ve Kemal Özer, Milli Sporcularımız 1'incilikleri var” dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.