GENÇLİK MERKEZİ’NDE SINAV YOĞUNLUĞU

Açıldığı günden bu yana sunduğu imkanlar ve düzenlediği etkinliklerle gençlerin büyük ilgisini çeken Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde üniversite vize sınavlarının yoğunluğu yaşanıyor.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE SINAV YOĞUNLUĞU
23 Mart 2018 Cuma 14:14

Öğrencilerin sınavlarına hazırlanması ve grup çalışmaları için Gençlik Merkezi binasında bulunan çok amaçlı salon, üniversite öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavlarına çalışmaları sürecinde büyük ilgi görüyor. Üniversite kütüphanelerinin bu dönemde çok yoğun olduğunu ifade eden üniversite öğrencileri, Büyükşehir Belediyesi’ne kendilerine böyle bir hizmet sunduğu için teşekkür ettiler.  

Öğrencilerin yoğun ilgisinden memnun olduklarını ifade eden Gençlik Merkezi yetilileri ise öğrencilerin sadece sınav dönemlerinde değil, ücretsiz etkinlikler, kurslar ve kariyerlerinde onlara yardımcı olacak seminerlerle de her zaman yanlarında olduklarını belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.