BAŞKAN KURT’TAN BELEDİYECİLİK DERSİ

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri ile bir araya geldi.

BAŞKAN KURT’TAN BELEDİYECİLİK DERSİ
04 Haziran 2017 Pazar 14:05

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen programda çocuklarla keyifli bir ortamda sohbet eden Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi ve belediyecilik faaliyetleri hakkında hem bilgi verdi hem de çocukların sorularını yanıtladı. Gerçekleşen programda konuşan Kurt, "Türkiye Cumhuriyeti'ni siz çocuklarımıza ve gençlerimize emanet eden Büyük Önder Atatürk'ün sizlere verdiği değerin bilinciyle, onun yolundan ayrılmadan, ülkemize yararlı yurttaşlar olabilmek için çalışmak en önemli görevinizdir. Bu görevin tarihsel sorumluluğunun gereklerini yerine getireceğinize, elde edeceğiniz yeni başarılarla ülkemizin gelişip güçlenmesini sağlayacağınıza inancımız sonsuzdur” ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin sorularını tek tek cevaplayan Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesinin çocuklar ile ilgili yaptığı projelere de değindi. Başkan Kurt gerçekleştirilen programın sonunda öğrencilere başkanlık makamını gezdirdi. Makamı tanıtan Kurt, öğrencileri makam koltuğuna da oturttu.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.