Eskişehirspor taraftarları yağmur altında iftar yaptı

Büyükşehir Belediyesi’nin Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ile birlikte düzenlediği geleneksel iftar yemeği yağmura rağmen beş bine yakın Eskişehirlinin katılımıyla gerçekleşti.

Eskişehirspor taraftarları yağmur altında iftar yaptı
04 Haziran 2017 Pazar 14:22

Eskişehirspor’un Süper Lig’e çıkış maçı öncesi Büyükşehir Belediyesi ile Eskişehirspor Taraftarlar Birliği ile düzenlenen geleneksel iftar yemeği yoğun yağışa rağmen binlerce kişinin katılımıyla Adalar’da yapıldı.
      İftar öncesi  tasavvuf  müziği dinleyerek iftarı bekleyen  Eskişehirliler yağmurun başlaması üzerine yanlarında getirdikleri şemsiyelerini açtılar. Şırnak şehitleri nedeni ile gerçekleştirilmesi planlanan eğlence programı ise iptal edildi.
      İftar yemeğine katılan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Adar yaptığı konuşmada, “Yarın son derece önemli Eskişehir için Eskişehir’imiz hak ettiği yeri inşallah, Allah’ın izni ile bulacak diyorum. Bir yıldır emek verildi, inşallah ilk iki içerisinde oluruz diyorduk ama olmadı. Bizim aslanlarımız Eskişehirlilerin ve Eskişehirspor taraftarlarının arzu ettiği sonucu alacaklardır. Buna yürekten inanıyorum. Bu yağmurlu havada geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
      Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri ise, “Hepinizin bildiği gibi hayati bir mücadeleye çıkıyoruz. Göztepe ile Süper Lig mücadelemiz var. Bugün burada hava şartlarından dolayı daha fazla olamadık. Ancak sofradan kalkarken, ellerimizi semaya açtığımızda Eskişehirspor’u da unutmazsak bizim için önemli olur. Gelen herkesin ayağına sağlık” dedi.
   
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.