AK PARTİ BÜTÇEYE ‘YETMEZ AMA EVET’ DEDİ

Tepebaşı Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci oturumu Ahmet Ataç'ın yokluğunda Erdoğan Aydoğmuş başkanlığında gerçekleştirildi.

AK PARTİ BÜTÇEYE ‘YETMEZ AMA EVET’ DEDİ
06 Haziran 2017 Salı 18:54


 
Mecliste, Yaşam Köyü içerisinde AB projesi kapsamında inşaatı devam eden Remourban kapsamında iyileştirme ve tadilatların yapılması için İller Bankasından 5 milyon 500 bin lira ek kredi alınması konusunda Başkan Ataç'a yetki verildi.
 
Ayrıca mecliste görüşülen Tepebaşı Belediyesi 2018 yılı yatırım programı da görüşüldü. 31 milyon 370 bin lira olarak belirlenen yatırım programına AK Parti Grubu yetersiz olduğu yönünde eleştiri getirdi.
 
AK Parti Grubu adına konuşan Orhan Durmuş geçen yıla göre miktarın 4 milyon gerilediğini vurgulayarak, vatandaşların yeterli hizmeti alamayacağını vurguladı. Durmuş hizmetlerin önüne geçmemek adına kabul oyu vereceklerini de söyleyerek, “Yetmez ama evet diyoruz" şeklinde konuştu. Madde oy birliği ile kabul edildi.
 
Batıkent Mahallesi Dumluca Sokak'ta bulunan isimsiz parka AK Parti Meclis üyesi Mustafa Birsen'in yeğeni Şehit Polis Memuru Uğur Ürker'in adı verildi.
 
Meclis Temmuz ayında tatilde olacağı için bir dahaki oturum 1 Ağustos da toplanacak.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.