ESKİŞEHİRSPOR'UN KADERİ O GÜN BELLİ OLACAK

Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz tarafından yapılan açıklamada, Halil Ünal başkanlığındaki Yönetim Kurulu'nun Cuma günü bir araya gelerek bir değerlendirme yapacağı ifade edildi.

ESKİŞEHİRSPOR'UN KADERİ O GÜN BELLİ OLACAK
06 Haziran 2017 Salı 20:01

Play Off Final karşılaşmasında Göztepe'ye penaltılarda yenilerek Süper Lig'e veda eden Eskişehirspor'u gelecek sezon büyük zorluklar bekliyor.

Eskişehirspor Yönetim Kurulu'nun bu Cuma günü  bir araya gelerek sezon değerlendirmesi ve gelecek planlaması yapacağı öğrenildi. Genel Sekreteri Erdal Şahbaz tarafından yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, 9 Haziran 2017 Cuma günü iftar sonrası saat 21:30'da geçmiş sezonu değerlendirmek ve geleceğe dair kararlar almak üzere Yönetim Kurulu toplantısı gerçekleştirilecektir." ifadeleri kullanıldı.


Etiketler; #eskişehirspor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.