AB proje eğitimi tamamlandı

Eskişehir Valiliği ile AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından kentteki kurum ve kuruluşların çalışanları için düzenlenen AB proje eğitimi programı tamamlandı.

AB proje eğitimi tamamlandı
03 Nisan 2018 Salı 12:11

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) desteğiyle düzenlenen programda, Anadolu Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi firmalarından Anatek Teknoloji Transfer AŞ firması yetkilileri eğitim verdi.

Toplam 4 günde 24 saat verilen proje eğitimi, valilikte AB hibe programları hakkında bilgilendirmeyle başladı.

Son iki gün de çalışma alanlarına göre gruplandırılan kurum ve kuruluşların proje ilgilileri, AB hibe programlarına yönelik proje hazırlayarak sundu.

Kentteki kurum ve kuruluşların AB fonlarından daha fazla faydalanması, bu alandaki proje sayılarını artırmaları ve potansiyellerini ortaya çıkarmaları hedefiyle düzenlenen eğitime katılan 33 kişiye sertifika verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.