YÜCEL İLDİZ “ESKİŞEHİRSPOR ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARDA YARIŞMACI KİMLİĞİNE KAVUŞACAKTIR”

Kendi evinde Balıkesirspor ile yapacağı zorlu maçın hazırlıklarını sürdüren Eskişehirspor’da Teknik Direktör Yücel İldiz, önemli açıklamalarda bulundu. Son altı haftada birlik ve beraberlik gerektiğini belirten İldiz, “Eskişehirspor gelecek sezon yarışmacı kimliğine kavuşacak” dedi.

YÜCEL İLDİZ “ESKİŞEHİRSPOR ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARDA YARIŞMACI KİMLİĞİNE KAVUŞACAKTIR”
29 Mart 2018 Perşembe 17:10

“Çok önemli bir maç”

Balıkesir ile oynayacakları maçın zor geçeceğini ifade eden İldiz, “Çok önemli bir karşılaşmaya çıkacağız. Eskişehirspor olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Geldiğimiz günden bu yana şunu söylüyoruz; Eskişehirspor’un ligi sağlıklı bir şekilde bitirmek çok önemli. İnşallah oyuncularımız, taraftarımız el ele vererek şu kalan 6 haftayı en iyi şekilde tamamlayarak güzel bir şekilde sezonu tamamlayacağız. Önümüzdeki sezonda Eskişehirspor gerçek yarışmacı kimliğine kavuşacak” dedi.

“Kaybetmeye tahammülümüz yok”

Puan kaybına tahammülleri kalmadığını belirten tecrübeli teknik adam, “Rakibimizde grubun en güçlü ekiplerinden bir tanesi. Son haftalarda istediği sonuçları alamıyorlar ancak buraya puan ya da puanlar almak için gelecek. Ancak biz kesin kazanmak zorundayız. Bu anlamda taraftarımızdan büyük destek ve anlayış bekliyoruz. Şu 6 haftayı birlik ve beraberlik içinde bitirmemiz gerekiyor. Son haftalarda bireysel hatalardan çok gol yedik. Ancak bizim daha fazla sabırlı olmamız gerekiyor. Saha içinde biz saha dışında da camiamız sabırlı olmalı. Camiamızdan her zaman anlayış bekliyoruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.