TSYD'den Başkan Ünal'a ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyeleri, bugün Kulüp Başkanı Halil Ünal’ a bir ziyarette bulundular.

TSYD'den Başkan Ünal'a ziyaret
29 Mart 2018 Perşembe 17:16

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, hafta sonu oynayacağımız, Balıkesirspor Baltok maçında takımımıza, teknik heyete ve futbolculara başarı dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Başkanı Halil Ünal, "Spor adına spor yazarlarının ne kadar önemli olduğunu anlamamıza gerek yok. Geçmişten bu yana sizlerin başkanlığında, TSYD kupalarına katılırdık. İnşallah, sizlerin ve sevgili yönetim kurulu arkadaşlarımızın birlikteliğinde bu tarz organizasyonlara Eskişehirspor olarak, sonuna kadar destek vereceğiz. Gençlerbirliği ve bizleri kırmayacak olan yakın iller ile TSYD organizasyonlarını canlandıracağız.” diyerek Türkiye Spor Yazarları Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.