YÖNETİME TALİP OLAN GRUPTAN AÇIKLAMA

Eskişehirspor yönetimine talip olan gruptan kulüp yönetimine, tribün liderlerine, taraftarlara ve basına teşekkür açıklaması yayınlandı.

YÖNETİME TALİP OLAN GRUPTAN AÇIKLAMA
05 Eylül 2019 Perşembe 10:10

Eskişehirspor yönetimine talip olan gruptan kulüp yönetimine, tribün liderlerine, taraftarlara ve basına teşekkür açıklaması yayınlandı. Eskişehirspor Yönetimine Talip Olan Grup Adına,

Doç. Dr. Adnan Sevim ve Hüseyin Dinç imzalarıyla yayınlanan açıklama metninde şu ifadelere yer verildi:

“Eskişehirspor Yönetimi 03.09.2019 tarihi itibarıyla kongre kararı alarak kulübün önünü açmıştır. Kararın alınması yönünde oy kullanan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza özellikle teşekkür ederiz. Önemli olan kongre kararı alınmasıydı. Bu kararın alınmasında yönetim başta olmak üzere, tribün liderlerimizin, taraftarlarımızın ve basınımızın çok büyük katkısı olmuş, emekleri geçmiştir. Hepsine ayrı ayrı minnettarız. Ayrıca, kongre kararına destek vermeyen yönetim kurulu üyelerimizin kararlarını da saygıyla karşılıyoruz. Verdikleri karar kendi tercihleridir. Artık gün ayrışma değil, kavga değil, birlik içinde hareket etme günüdür. Onun için kongre sürecinde gerek mevcut yönetimin gerekse önceki yönetimlerin ve başkanlarının ayrım gözetmeksizin hepsinin yönetimimiz için manevi desteklerini bekliyoruz. Ayrıca, geçmiş yönetimlerde yer alan başkanlar ve yöneticilerden bizlere daha şimdiden destek olan dostlarımıza teşekkür ederiz. Mevcut yönetimi temsilen Başkan Sayın Osman Taş, Sayın Mehmet Şimşek ve Sayın Mustafa Topkaya’nın aylardır Eskişehirsporumuz için maddi manevi ne gibi zorluklarla mücadele ettiklerinin bilinci içerisindeyiz. Yönetimimiz kendilerinin de desteğiyle işbaşına geldiği takdirde katlandıkları sıkıntıları karşılıklı olarak görüşmek suretiyle çözmek için hertürlü çabayı gösterecektir. Taraftarımıza öncülük yapan tribün liderlerimize zor zamanlardaki desteklerinden ve genel kurul kararı alınmasındaki katkılarından dolayı teşekkür ederiz. Yönetimimize ve dolayısıyla Eskişehirsporumuza desteklerinin kongre sürecinde de devamını dileriz. Bugüne kadar Eskişehirsporumuz için hertürlü desteği veren basınımızın bundan sonra da bu desteği sürdüreceğine inancımız tamdır. İşbaşına geldiğimiz takdirde her konuda basınımızın değerli mensuplarıyla beraber yol yürüyeceğimizin bilinmesini isteriz. Son olarak, Sportif Direktör adayımız Sayın Mesut Çalışkan hocamızın daha önce basın aracılığıyla belirttiği gibi, işbaşına geldiğimiz takdirde öncelikle Teknik Direktör Sayın Fuat Çapa hocamız ile görüşeceğiz. Kendisi mevcut futbolcularımızı yakından tanımakta ve özelliklerini bilmektedir. Karşılıklı anlaştığımız takdirde Fuat Hocamızla çalışmaya devam edebiliriz. Bu arada kulübümüzde görev alan futbolcularımızın aylardır hangi fedakarlıklara katlandıklarını çok iyi bilmekteyiz. Yönetimimiz işbaşına geldiğinde maddi manevi her konuda birlik ve beraberlik içerisinde yanlarında olacağız. Eskişehirspor Tektir. Başka Eskişehirspor yoktur.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.