İmamoğlu, yüzlerce aracı Yenikapı'ya getirtti

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatı üzerine AK Parti döneminde ihtiyaç fazlası kiralanan yüzlerce aracın İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplandı.

İmamoğlu, yüzlerce aracı Yenikapı'ya getirtti
05 Eylül 2019 Perşembe 10:23

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçilmeden önce açıklayacağı vaadinde bulunduğu ve AK Parti döneminde ihtiyaç olmadığı halde kiralandığı belirtilen yüzlerce aracın İstanbul Yenikapı Meydanı'nda toplandı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Başdanışmanı Deniz Demir, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İstanbul Büyükşehir Belediyesi milletin vergileriyle yapılan şatafatı gözler önüne serdi. İşte Yenikapı’da sergilenen araç israfının bir kısmı" ifadelerine yer verdi.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da sosyal medya hesabından  'İbretlik Sergi' başlığında yaptığı paylaşımda,  "Kıt kanaat geçinen milletin vergileriyle, AKP döneminde İBB'de ihtiyaç fazlası kiralanan araçlar, israfın kanıtı olarak Yenikapı Meydanı'nda sergileniyor. Bunlar sadece bir kısmı... Utanırlar mı? Sanmam.  Ne demişti birileri; "İtibardan tasarruf olmaz." ifadelerinde bulundu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.