Yalçın Koşukavak “Eskişehirspor’un oynatmamaktan başka bir planı yok”

Gazişehir teknik direktörü Yalçın Koşukavak, Eskişehirspor’un rakibi oynatmamak için saha çıktığını bve bunda başarılı olduğunu söyledi.

Yalçın Koşukavak “Eskişehirspor’un oynatmamaktan başka bir planı yok”
23 Eylül 2018 Pazar 18:50

Eskişehirspor’un tek amacının rakibi kaleye yaklaştırmamak olduğunu belirten Koşukavak “Bu tür takımlara karşı oynamak zor. Çok ciddi bir motivasyonları var, taraftar. Eskişehirspor 1 puana oynadı. Biz 3 puana oynadık. Sürekli oyun duruyor. Isınan oyun kopukluklara neden oluyor. Eskişehirspor içerde kaybetmiyor. Çünkü gol yememek için oynuyor. 2 puan kaybettik. Eskişehirli oyuncuları tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda başarı diliyorum.

Böyle takımlara karşı pozisyon bulmak çok zor.  Sadece oynatmama planı var. Sürekli yüksek moztivasyonları var. Seyirci itiyor. Eskişehirsporlu futbolcu topa rastgele vurduğu zaman bile taraftar alkışlıyor. Bu oyun bütün oynamak isteyenler için çok zor. Şuanda kaybedecek bir şeyi yok Eskişehir’in her gelen topu vuruyor. Rakip o kadar diri savunma yapıyor ki…

Eskişehirspor sadece kalabalık savunma ile en direk otun. Bu normal bende Eskişehir antrenörü olsam bende aynı oyunu oynayacam. Ben Eskişehir’in oynadığı oyunu kötü yorumlamıyorum. Bu kadro ile ancak bu oynanır zaten. Eskişehir’in sadece rakibi bozmaya yönelik oynadığını söylüyorum. Bu çocukların tek sermayesi çok koşmak, rakibi kaleye getirmemek. Oynamaya kalksalar zaten büyük problemler yaşarlar.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.